Microsoft Teams installatie in Ubuntu

Microsoft Teams installatie in Ubuntu

In deze blog lees je hoe je Microsoft Teams kan je installeren op Windows, MacOSX, iOS, Android, Ubuntu. Daarnaast is het perfect mogelijk om te Microsoft Teams in je webbrowser te gebruiken.

95% van de functionaliteit werkt perfect in een webbrowser.

Surf naar Teams.microsoft.com

  • Druk op Debian bij Ubuntu
  • Save File – sla de binaries op
  • Open het bestand
  • Druk op installeren
  • Voer je wachtwoord in van je computer account.
  • Klik op Teams in alle programma’s.
  • Meld je aan in Microsoft Teams in Ubuntu.

Single sign-on in Ubuntu

Connect your online accounts – dit kan enkel met een persoonlijk acount.

Login met je persoonlijk account. Vervolledig de configuratie.

That’s it! Cool hé?

Was deze blog handig voor jou? Druk dan bovenaan op delen en deel deze blog of geef een reactie onderaan! Lees alle Microsoft Teams blogs!

Jasper Bernaers

Hallo, ik ben Jasper. Welkom op 365tips.be. Op deze website lees je artikels over ervaringen over O365, Microsoft Teams, Intune, Azure AD, Security... Veel leesplezier. Als je vragen hebt geef een reactie onder de artikels!

2 thoughts on “Microsoft Teams installatie in Ubuntu

  1. Ik heb teams for linux geïnstalleerd op mijn laptop. Maar als ik aanlog krijg ik de vraag: meldt u aan met uw organisatieaccount. Het probleem is dat die organisatieaccount niet meer bestaat omdat ik onlangs met pensioen ging. Ik heb teams for linux opnieuw geïnstalleerd, maar telkens opnieuw krijg ik hetzelfde probleem. Het lukt niet om met mijn privé-account in te loggen, want dan krijg ik het antwoord dat mijn login of wachtwoord niet juist is. Ik heb mijn wachtwoord al gecontroleerd, daar ligt het volgens mij niet aan.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: