365tips.be

De beste Microsoft 365 tips op het web

🚀 Ontdek het nieuwste paradepaardje van Microsoft, Microsoft Copilot

Dit is alles wat je moet weten over Microsoft Copilot

Ben je een fan van Microsoft Word, Excel en PowerPoint en wil je graag weten hoe je nog efficiënter kunt werken? Maak kennis met Microsoft Copilot, een nieuwe tool die je kan helpen om je werk in deze programma’s nog leuker te maken.

Microsoft Copilot is een vorm van kunstmatige intelligentie (AI) die je kan ondersteunen bij het maken van documenten, spreadsheets en presentaties. Het is een soort virtuele assistent die je kan helpen om sneller en slimmer te werken.

Een van de leuke dingen van Microsoft Copilot is dat het suggesties kan doen terwijl je typt. Dit betekent dat terwijl je een document aan het maken bent, het systeem suggesties kan geven voor woorden en zinnen die je mogelijks wilt gebruiken. Dit kan je helpen om sneller en nauwkeuriger te werken.

Maar dat is niet alles! Microsoft Copilot kan ook helpen bij het opmaken van documenten. Als je bijvoorbeeld een tabel wilt maken in Excel, kan het systeem suggesties geven voor het opmaken van de tabel en het invoeren van gegevens. Het kan je ook helpen bij het maken van professionele presentaties in PowerPoint door je te voorzien van sjablonen en afbeeldingen die passen bij het onderwerp van de presentatie.

Het mooiste van alles is dat Microsoft Copilot kan leren van jouw werkwijze en de suggesties en aanbevelingen kan aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Dit betekent dat het systeem steeds beter wordt in het begrijpen van wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken.

Dus als je nog niet bekend bent met Microsoft Copilot, zou ik het zeker aanraden om het eens uit te proberen nadat dit stukje nieuwe technologie beschikbaar komt. Het kan je werk niet alleen aangenamer maken, maar ook efficiënter. Je zult versteld staan van hoeveel tijd je kunt besparen en hoeveel sneller je kunt werken.

Wat is de releasedatum van Microsoft Copilot

Het ziet er naar uit dat Microsoft Copilot beschikbaar heeft gemaakt voor enkele commerciële klanten. Vaak komt er vervolgens een rollout in het beta-programma en vervolgens naar het grote publiek. (GA – General Available)

Bron: Introducing Microsoft 365 Copilot: your copilot for work – Stories

4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x